previous next
previous
next
play

Ida Cecilie Klem

Født 2. februar 1985

Utdanning ved Teaterhøgskolen KHIO (2006-2009) og København film og teaterskole (2005-2006)

AKTUELL I

Ida er oppvokst i Oslo men har røtter fra Stjørdal. Hun debuterte i 2009 i Riksteatrets Sangen om den røde rubin. Har arbeidet på Oslo Nye Teater, Riksteatret, Teatret Vårt og Den Nationale Scene. Roller i utvalg: Hermia (En midtsommernattsdrøm), Sybil (Privatliv), Martha (Samfunnets støtter) og Medea i (Medealand), som ble kåret til Årets forestilling 2014 i Natt&Dag. Hun hadde dessuten regi på Line Knutzons Måvens og Peder mister mælet i konseptet ‘lillelab’ på Den Nationale Scene. Har medvirket i TV-seriene Fox Grønland og Det tredje øyet (TV2) og dubbet tegnefilmer. I 2016 ble hun nominert til beste skuespiller for kortfilmen Et tilfeldig liv under Classic Cinema Film Festival.

Debuterte på Trøndelag Teater i 2016 i Larmen og vreden på Studioscenen. Senere har vi sett henne i Juleevangeliet – The Smash Hit MusicalBrødrene Karamasov og Panikk i kulissene. I vår medvirker hun i Friedrich Dürrenmatts Meteoren.

Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.