previous next
previous
next
play

Karl-Vidar Lende

Født 28. januar 1992

Utdanning ved Teaterhøgskolen, KHIO (2011-2014)

Karl-Vidar Lende er fra Bergen og har lang teatererfaring derfra før han begynte på Teaterhøgskolen, KHIO i 2011, bl.a ved flere oppsetninger på Den Nationale Scene.

Etter Teaterhøgskolen har han medvirket i Shakespeares Eventyret om Cymbelin (Thesbitteateret) og i Hypokonderen ved Oslo Nye Teater. Han fikk sin debut på Trøndelag Teater i eventyrmusikalen Påfuglen i 2015 og har senere spilt i Leonce og LenaKonfirmasjonen, Nøtteknekkeren, Doppler og i Lisa Lies Det er bedre å kappe det av enn å gå gjennom livet.

Han har laget minnerverdige karakterer i Karlsson på taket og Juleevangeliet – The Smash Hit Musical – og vi utnyttet hans komiske talent ytterligere med roller i Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen og Panikk i kulissene. At han behersker mer enn komikk beviste han ettertykkelig som Gregers Werle i Vildanden på Hovedscenen i høst. I vår får vi se ham i Alfred Jarrys Ubu.

Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.