Pressemeldinger

Teatermusikalen Spelemann på taket på Trøndelag Teater (28. februar)

Lørdag 10. mars er det klart for vårens musikal på Trøndelag Teater og for Spelemann på taket av Stein, Bock og Harnick.

Les mer

Tenk hvis – et 8. mars-arrangement på Trøndelag Teater (27. februar)

I forbindelse med Den internasjonale kvinnedagen inviterer Trøndelag Teater til en scenisk markering kl 9.30 i Theatercaféen. 

Les mer

Trondheim Voices gjester Trøndelag Teater (01. februar)

Trondheim Voices gjester Trøndelag Teater med Ekkokammer 2.0 av Maja S. K. Ratkje fra 8. – 10. februar på Studioscenen.

Les mer

Ubu og hans hær inntar Trondheim og Trøndelag Teater (15. januar)

Det rigges til blodig kamp med rå humor når Ubu (Karl-Vidar Lende) og hans hær kupper teatret. Det er altså ikke et høflig besøk. Vi snakker om en vulgær og maktkåt mann som har slått i hjel flere av sine fiender med bl.a en død bjørn. Vi snakker om Ubu – personifiseringen av stormannsgalskap i sin mest irrasjonelle form. Teatersjef Kristian Seltun har invitert sloveneren Tomi Janežič og hans kunstneriske team til å omskape Alfreds Jarrys verk om Kong Ubu til Ubu.

Les mer

Nytt år og ny premiere med Sluttspill av Samuel Beckett på Trøndelag Teater (08. januar)

Godt nytt år! 

«Når man har driten helt opp til halsen, gjenstår det bare å synge…»

Kristian Seltun åpner sitt siste teatersjefsår med ravnsvart galgenhumor om livets og menneskenes banaliteter. Lørdag 13. januar kl. 18.30 er det klart for Sluttspill av Samuel Beckett på Gamle Scene. Regi ved Øyvind Brandtzæg og scenografi av Katrin Bombe. 

Les mer
Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.