previous next
previous
next
play

Streif av tid

av og med Ragnhild Sølvberg
22.4.16 - 28.5.16 | Theatercaféen

PRISER

Ordinær: 200,-
Honnør: 175,-
Barn/Student: 175,-
Grupper over 10: 200,-

MEDVIRKENDE

Ragnhild Sølvberg

Henning Sommerro

Uhøytidelig og leken nostalgi

Du kjenner til de øyeblikkene der det plutselig dukker opp en strofe fra en roman, et dikt, en sang som du hadde kjær? Og følelsen man får når minnene og innholdet treffer like hardt i dag.

Skuespiller Ragnhild Sølvberg søker disse gylne øyeblikkene i denne humørfylte, lekne og ettertenksomme forestillingen, om alt fra barndommens latter til voksenlivets drømmer.

I år er det 44 år siden den renommerte skuespillerinnen for første gang satte sine ben på Trøndelag Teater. Her har hun øst av sin energi og spilt i et mangfold av forestillinger, alt fra klassiske dramaer til komedier og musikaler.

Spesielt sterkt står hennes soloforestillinger som Lucifers barn, Dona Margarida og Oscar og den rosa damen. I 1996 mottok hun Teatrets Venners kunstneriske pris for tolkningen av rollen som Karen Blixen i førstnevnte – en monolog hun selv hadde oversatt. Denne gangen vil Sølvberg, i tillegg til Blixen, tolke tekster av sterke kvinnelige forfattere som Emily Dickinson og Charlotte Brontë.

Med minner fra sin egen tidlige skuespillerkarriere frem til nå, ispedd anekdoter og sidespor til også andre forfattere og kunstnere, vil Sølvberg skape et gjenkjennbart, nostalgisk og livfullt stykke i Theatercaféen akkompagnert og arrangert av Henning Sommerro.

VARIGHET

Ca 1 time. Spilles uten pause

ANSVARLIGE

Musikalsk ansvarlig Henning Sommerro

Medvirkende
Ragnhild Sølvberg

Henning Sommerro

Hva pressen skriver

– Verdig og lun oppsummering av liv og karriere fra en skuespiller som vil bli savnet av mange
– Det er både en intellektuelt og emosjonelt godt sammensatt forestilling
Ole Jacob Hoel
Adresseavisen

Array
(
)
Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.