previous next
previous
next
play

Pseudonymet

av Jo Strømgren
9.1.10 - 12.2.10 | Studioscenen

PRISER

Ordinær: 220,-
Honnør: 180,-
Barn/Student: 160,-
Grupper over 10: 190,-

Pseudonymet Falk Thomsen, alias Ola, skal boklanseres. I forlaget hans møter vi tre kvinner i forskjellige stadier av livet: Cici, en attraktiv frøken i 20-årsalderen, tilsynelatende sorgløs, Janne, en noe intens medsøster som snart bikker utover middagshøyden og Hildegunn, et selvsikkert, vellagret kvinnebein som har fått nok Og kvinne er kvinne verst, i hvert fall på dette kontoret…

Over kaffekoppen skravles det ikke så mye om litteratur, men mest om ingenting. Ola, den nyslåtte forfatterspiren, blir gjenstand for damenes seksuelle appetitt. Den skjerpes ytterligere da det går frem at boken hans handler om de utenkelige knullene, erotiske sløydsaler og kåte bøttekott. En gresk tragedie skrevet på dovegg, som kobler tenårene med overgangsalderen. Hvilken sulten kvinne blir ikke brunstig av sånt? Og hvem blir den heldige?

Jo Strømgren beskriver latterligheten blant moderne mennesker med luksusproblemer anno 2008. Forlagsvirksomhet er trendy, antrekkene er tidsriktige og eksklusive, mens damene utgir seg for å være det de slett ikke er. Handlingen er latterlig, spennende surrealistisk og mystisk som en krimhistorie – og selvfølgelig med Strømgrens snurrige signatur – med et formspråk lik hans stykke En gorilla søker hjem.

VARIGHET

1 time 15 minter. Spilles uten pause.

ANSVARLIGE

Regi / scenografi Jo Strømgren
Lysdesign Tommy Geving

Array
(
)
Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.