previous next
previous
next
play

Christian Ruud Kallum

Født 4. juli 1989

Utdanning ved Teaterhøgskolen, KHIO (2011-2014)

Etter endt utdannelse ble han hanket rett inn igjen på Teaterhøgskolen som gjesteskuespiller i Johannes Dahls studentproduksjon av Misantropen av Molieré. Debuterte på Trøndelag Teater i fjor som Labradoren i Påfuglen. Senere fikk vi se ham i Georg Büchners Leonce og Lena, som Horatio i Hamlet og tittelrollen i Nøtteknekkeren – i tillegg til at han medvirket i ilesesettelsen av Rosenkrantz og Gyldenstern er døde. I 2016 fikk vi se ham i tre hovedsceneoppsetninger, Doppler, Hedda Gabler og Tvillingenes dagbok. I vår kunne vi se ham i vår oppsetning av Dostojevskijs Brødrene Karamasov. Han er nå aktuell som regisøren i komedien Panikk i kulissene og som Relling i Vildanden

Christian har i ung alder jobbet som produksjons- og turnéleder og har blant annet vært på turné med Espen Skjønberg og hans forestilling Om Hamlet. Han har også medvirket i spillefilmen Mirakel i 2006.

For sin rolle i Doppler ble han nominert til Heddapris som årets mannlige medspiller.

Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.