Trondheim Voices gjester Trøndelag Teater

Trondheim Voices gjester Trøndelag Teater med Ekkokammer 2.0 av Maja S. K. Ratkje fra 8. – 10. februar på Studioscenen. Ekkokammer 2.0 er en miks av konsert, underholdende forestilling og eksperimenterende biografisk fortelling basert på intervjuer Ratkje har gjort med sangere i Trondheim Voices. Resultatet er aktuelt, henrivende og gripende.

Anmelderbilletter og intervjuavtaler meldes til sissel.gronlie@trondelag-teater.no

Maja S. K. Ratkje om Ekkokammer 2.0

”Å bruke stemmen som redskap i musikk er en uhyre kompleks affære. Det å finne stemmen sin, bokstavelig talt, er av natur annerledes enn å øve på et konvensjonelt instrument. Dessuten, stemmeutøvere må forholde seg til sangerrollen på godt og vondt. Det ligger mye forventninger til det å være sanger. Noe av det jeg prøver å finne ut av med verket Ekkokammer er: Hvorfor er det, for noen, ikke nok å bare stå rett opp og ned synge pent eller flinkt? Hva ligger det av potensiale – musikalsk eller personlig – i å utfordre konvensjonene, eller deg selv?

Om Trondheim Voices
Trondheim Voices består av noen av Norges mest profilerte vokalister, og har gjennom de siste 10 år satt nye standarder for hva et vokalensemble kan være. I samarbeid med nyskapende komponister, med bruk av ny teknologi, og gjennom en rekke tverrkunstneriske prosjekter, har ensemblet vært banebrytende for utviklingen av kollektiv vokal-improvisasjon, og fortsetter å føre sjangeren til nye steder. Trondheim Voices mottok i 2014 Heddaprisen for Beste audiovisuelle design for forestillingen Hundre hemmeligheter av Cirka Teater på Trøndelag Teater.

Medvirkende:
Maja Solveig Kjelstrup Ratkje, Sissel Vera Pettersen, Mia Marlen Berg, Heidi Skjerve, Ingrid Lode, Torunn Sævik, Siri Gjære, Kari Eskild Havenstrøm og Anita Kaasbøll

Lysdesign: Ingrid Skanke Høsøien
Lyddesign: Asle Karstad
Lydtekniker: Erlend Solli Aune

Les mer: http://trondelag-teater.no/forestillinger/trondheim-voices-ekkokammer-2-0/

Pressekontakt:
Sissel Grønlie
informasjonsrådgiver
Telefon 73 80 51 31
Mobil 41 47 37 57

Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.