Pressemeldinger

Ubu og hans hær inntar Trondheim og Trøndelag Teater (15. januar)

Det rigges til blodig kamp med rå humor når Ubu (Karl-Vidar Lende) og hans hær kupper teatret. Det er altså ikke et høflig besøk. Vi snakker om en vulgær og maktkåt mann som har slått i hjel flere av sine fiender med bl.a en død bjørn. Vi snakker om Ubu – personifiseringen av stormannsgalskap i sin mest irrasjonelle form. Teatersjef Kristian Seltun har invitert sloveneren Tomi Janežič og hans kunstneriske team til å omskape Alfreds Jarrys verk om Kong Ubu til Ubu.

Les mer

Nytt år og ny premiere med Sluttspill av Samuel Beckett på Trøndelag Teater (08. januar)

Godt nytt år! 

«Når man har driten helt opp til halsen, gjenstår det bare å synge…»

Kristian Seltun åpner sitt siste teatersjefsår med ravnsvart galgenhumor om livets og menneskenes banaliteter. Lørdag 13. januar kl. 18.30 er det klart for Sluttspill av Samuel Beckett på Gamle Scene. Regi ved Øyvind Brandtzæg og scenografi av Katrin Bombe. 

Les mer

Julehilsen fra Trøndelag Teater inklusiv teaterkatalogen for 2018 (20. desember)

Trøndelag Teater ønsker alle nyhetsbærende og anmeldende kontakter en riktig god jul og et godt nytt år.

Les mer

Uår av Terje Vigen av Lisa Lie/PONR på Trøndelag Teater (14. desember)

Torsdag 14. desember kl 19.00 er det klart for årets siste urpremiere på Trøndelag Teater og for Uår av Terje Vigen av Lisa Lie/PONR på Studioscenen.

Les mer

Trøndelag Teater søker deltagere til forestillingen Ubu (05. desember)

I forbindelse med forestillingen Ubu basert på tekster av Alfred Jarry inviterer Trøndelag Teater Trondheims lokalbefolkning til å være med på scenen, i Ubus parade. Vi søker etter ulike grupper og enkeltpersoner som ønsker å fronte en sak, synliggjøre et engasjement, opptre akrobatisk, trylle eller fremføre triks av ymse slag. Altså alt mellom himmel og jord – til ære for Ubu.

Les mer
Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.